تعریف شرکت تجاری
تعریف شرکت تجاری، از مجموع دو یا چند شخص حقیقی یا حقوقی که قصد انجام فعالیتهای تجاری را دارند تشکیل میشود
تأسیس یک شرکت منوط به ثبت آن در اداره ثبت شرکتها می باشد در ذیل مراحل ثبت شرکت در کرج به ترتیب قید شده است :
مرحلهی اول: پیدا کردن شریک خوب
در ابتدا بهتر است شریکی انتخاب نمایید که قابل اعتماد باشد تعداد شرکا برای هر شرکت با توجه به قالب های ثبتی شرکت متفاوت می باشد بدین صورت قالب ثبتی شرکت با مسئولیت محدود تعداد نباید از 2 نفر کمتر باشد اما در شرکت سهامی خاص علاوه بر تعداد 3 نفر باید 2 نفر هم به عنوان بازرس و علی البدل انتخاب شود . در نتیجه شرکایی که انتخاب می شود سرمایه شرکت را تأمین می کنند و با توجه به توانایی هایی که دارند می توانند باعث توسعه و پیشرفت شرکت شوند .
مرحلهی دوم: ثبت نام در سامانهی ثبت شرکت
اداره ثبت شرکت ها مرجع ثبتی می باشد که فعالان تجاری می توانند شرکت خود را در آن اداره ثبت نمایند در نتیجه جهت عدم مراجعه حضوری به آن اداره ، سامانه ای راه اندازی شده است که بتوانند کلیه امورات ثبت شرکت را در آن انجام داد در سامانه که وارد می شوید فرم هایی هستند که باید اطلاعات متقاضی را در آن درج نمایید این اطلاعات باید بر طبق اسناد و مدارک انجام شود .
مرحلهی سوم: انتخاب نام مناسب برای شرکت
شناسایی یک شرکت توسط نام شرکت انجام می باشد یعنی باید انتخاب نام بر اساس ویژگی هایی باشد که قانون تجارت مشخص کرده است که بتوان هم از آن نام محافظت کرد وهم بتوان بخوبی شرکت را قدرتمند کرد و به مخاطب نشان داد . در نتیجه انتخاب نام شرکت از مراحل مهمی در ثبت شرکت می باشد ، انتخاب 5 نام برای شرکت که سه سیلابی باشد و هم چنین باید استعلامات لازم را قبل از ثبت اخذ نمایید و از عدم تکراری بودن آن اطمینان پیدا کنید .
مرحلهی چهارم: مشخص کردن مدت و موضوع فعالیت شرکت
موضوع فعالیت شرکت و مدت آن را باید تعیین نمایید موضوع اصلی فعالیت شرکت به صورت محدود و یا نا محدود بودن آن باید در قسمت مربوطه درج شود . بر اساس موضوع فعالیت شرکت می تواند به سوددهی برسد . باید یک موضوعی انتخاب نمایید که بعد از ثبت ناچار به تغییر آن ندهید . باید این موضوع توجه نمایید که انتخاب موضوع فعالیت شرکت باید مجوزهای لازم را از مراجع ذی صلاح اخذ نمایید . یک لیست در سامانه وجود دارد که می توانید از فعالیت های مختلف که نمایش داده می شود نوع فعالیت را انتخاب کنید . در صورتی که وجود نداشته باشد می توان در بخش توضیحات آن موضوع را درج نمایید
مرحلهی پنجم: وارد کردن آدرس شرکت
در قسمت مربوطه باید نشانی و محل فعالیت شرکت را درج نمایید درج مشخصاتی از قبیل آدرس ، کدپستی ، شماره تماس ، شماره فکس و...
درصورتی که محل مناسبی برای شروع فعالیت پیدا نکرده اید می توانید دز این مرحله از آدرس منزل استفاده نمایید و در قسمت مربوطه اطلاعات را تکمیل نمایید .
مرحلهی ششم: مشخص کردن سرمایهی اولیه
همانطور که می دانید تعیین سرمایه شرکت ارزش و اعتبار شرکت را در پی دارد بنابراین سرمایه ای را باید مشخص نمایید که درج آن در این قسمت از سامانه الزامی می باشد .الزامی است که سرمایه شرکت از سقف 1 میلیون ریال کمتر نباشد. در شرکتهای با مسئولیت محدود حداقل سرمایه از آن سقف نباید کمتر باشد ولی در شرکت های سهامی باید تعداد سهم و ارزش اسمی آن در این مرحله درج شود.
مرحلهی هفتم: وارد کردن نام شرکا
تمامی مشخصات شرکت و سهامداران باید در این قسمت درج شود . در صورت وجود تعداد 150 نفر باید بر اساس یک لیست اضافه وارد نمایید که در سیستم این موضوع برای شرکای بالاتر گذاشته شده است .
مرحلهی هشتم: مشخص کردن سمت اشخاص
در این قسمت درج سمت های شرکا و اعضا باید وارد شود . مانند سمت مدیرعامل ، رئیس هیئت مدیره ، .... هم چنین تاریخی که در شرکت شروع به فعالیت نموده اند باید درج شود .
مرحلهی نهم: وارد کردن سهام اشخاص
زمانی که سمت و مشخصات اعضا درج شده در این قسمت باید میزان سهامشان نیز مشخص شود .
مرحلهی دهم: مشخص کردن ارتباط بین اشخاص
در صورت وجود نماینده شرکت اطلاعات آن و اختیاراتی که دارد باید در این قسمت درج شود.
مرحلهی یازدهم: ثبت شعب شرکت
در صورت وجود شعبه اطلاعات شعبه و مرکز آن درج شود اما در صورت اینکه این شعبه وجود نداشته باشد از ان قسمت می توانید بگذرید.
مرحلهی دوازدهم: انتخاب روزنامهی سالی/مالی
وارد کردن روز ماه سال و سپس درج کردن روزنامه موسسه و یا شرکت را در لیستی که در سامانه وجود دارد انتخاب نمایید.
مرحلهی سیزدهم: وارد کردن متن صورتجلسه
همان طور که مشخص است تأسیس شرکت با تنظیم اوراقی انجام می شود یکی از اوراق اصلی شرکت صورتجلسه آن می باشد که باید قبل از اقدام به ثبت شرکت تنظیم آن انجام شود و اطلاعات آن در سامانه درج شود
مرحلهی چهاردهم: اظهارنامه /تقاضانامه
از اوراق اصلی دیگر شرکت تقاضانامه و یا اظهارنامه می باشد که در این قسمت باید کلیه مفاد آن قید گردد
مرحلهی پانزدهم: تکمیل اساسنامه
اوراق مهم دیگر شرکت اساسنامه می باشد که باید کلیه قوانین و شرح فعالیت تعداد اعضا و سمت هرکدام در اساسنامه نوشته شود و این قسمت از سامانه مرتبط به وارد کردن متن اساسنامه می باشد .می توان از متون پیش فرض که در سامانه قرار داد استفاده نمایید و اطلاعات اساسنامه را در سامانه درج نمایید.
مرحلهی شانزدهم: تکمیل شرکتنامه
این مرحله مانند مرحلهی قبل است و با زدن «دریافت متن شرکتنامه» متن آن در کادر پایینی ظاهر میشود و قابل تغییر دادن است
مرحلهی هفدهم : تکمیل مدارک
مرحلهی پایانی: پست کردن مدارک
بعد از اینکه اطلاعات را در سامانه بارگذاری کردید باید مدارک لازمه ثبت شرکت را در قسمت مربوطه بارگذاری نمایید . سپس بعد از اینکه از صحت اطلاعاتی که در سامانه وارد نموده اید اطمینان حاصل کردید می توانید با پذیرش اطلاعات . ارسال اطلاعات به اداره منتظر نتیجه کارشناسان باشید.بررسی پرونده را کارشناسان بر عهده دارند که از پرونده متقاضی اطلاعات و استعلامات لازم را اخذ می نمایند و صحت اطلاعات را بر اساس مستندات بررسی می نمایند . که در ذیل جواب هایی که کارشناسان می توانند به متقاضی بدهند در ذیل آورده شده است :
۱- رد شدن پرونده
در زمانی که پرونده متقاضی ایراد داشته باشد و این ایراد را نتوان بر اساس مواردی اصلاح نمود شرکت قابلیت ثبت شدن را ندارد . و در صورت دیگر با شرایط دیگر باید کلیه مراحل را مجدد طی نمایید .
۲- ناقص بودن پرونده
این حالت زمانی رخ میدهد که مدارک شما دارای نقص باشد؛ اما این نقصها قابل برطرف شدن باشند. شما باید طبق ابلاغیهای که برایتان ارسال میشود نسبت به رفع نقص مدارک خود اقدام کنید.
۳- صدور آگهی
در چنین شرایطی یعنی ادارهی ثبت شرکتها با درخواست شما موافقت کرده است و شما باید برای صدور آگهی اقدام کنید. البته پیش از آن باید بهصورت حضوری به ادارهی ثبت شرکت مراجعه و پس از امضای دفاتر مدارک خود را دریافت کنید. درنهایت باید به سایت روزنامه رسمی شرکت مراجعه کنید و پس از پرداخت هزینههای لازم، آگهی تأسیس خود را در روزنامه رسمی کل کشور درج کنید. بعد از چاپ روزنامه رسمی باید دفاتر پلمپ تجاری یعنی دفتر کل و روزنامهی شرکت را دریافت کنید. تا چند ماه بعد از تاریخ ثبت شرکت نیز فرصت دارید تا نسبت به تشکیل پروندهی مالیاتی اقدام و کد اقتصادی اخذ کنید.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
تعریف شرکت تجاری، از مجموع دو یا چند شخص حقیقی یا حقوقی که قصد انجام فعالیتهای تجاری را دارند تشکیل میشود
مؤسس شرکت و قالب ثبتی شرکت با مسئولیت محدود را انتخاب نموده است و بعد از ثبت قانونی آن در اداره ثبت شرکتها اقدام به تغییراتی در متون و قوانین اساسنامه شرکت می نماید
جهت ثبت شرکت باید مدت زمانی را طی نمایید تا بتوان به صورت قانونی ثبت شود دراین مقاله در مورد مدت زمانی که شرکت در کرج ثبت می شود توضیحات لازم داده شده است لطفا مطالعه نمایید
به ثبت رساندند تغییرات شرکت ملزم به تدوین و تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص در کرج می باشد
زمانی که تصمیم به ثبت شرکت می نمایید باید بدانید که استحکام و پایدار ماندن شرکت و عدم سوء استفاده دیگران از شرکت مستلزم ثبت آن در اداره ثبت شرکتها می باشد .
به پروانه ای جواز تاسیس گفته می شود که به ارادی که موفق به اخذ آن شده اند امکان می دهد تا کالاهای قید شده در جواز تاسیس را در شهرک های صنعتی نام برده شده در جواز تولید کنند.
اعمال نمودن این تغییرات شرکت باید مجمع عمومی فوق العاده و یا عادی بطور فوق العاده و یا در صورت داشتن اختیار هیئت مدیره باید یکی از مجامع فوق برگزار شده و بر اساس تصمیماتی که در جلسه عنوان می شود تغییرات مورد بررسی قرار گرفته و در آخر صورتجلسه مجمع نیز تنظیم گردد
بر اساس نوع شرکت و تعداد نفرات و موضوع فعالیت شرکت هزینه های ثبت شرکت در کرج نیز متفاوت می باشد و این موارد نیز در هزینه های ثبتی شرکت متفاوت می باشد .
ثابت بودن سرمایه شرکت از بارزترین مشخصات آن محسوب می شود. زیرا با وجود این سرمایه از تسویه طلب طلبکاران اطمینان حاصل می شود از اینرو شرکا مجاز به برداشت آن و متعاقبا کاهش آن نمی باشند و نیز اجباری جهت افزایش سرمایه ندارند
تأثیرگذاری و محبوبیت در بازار توسط یک نام انجام می شود و در صورتی که انتخاب نام شرکت درست باشد موارد مهمی را می تواند برای شرکت ایجاد نماید
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد